Stare de urgenţă în Australia: Întrunirile publice cu mai mult de 100 de persoane, interzise. Şcolile rămân deschise

Australia a decretat stare de urgenţă, din cauza pandemiei de coronavirus. Premierul Scott Morrison a anunţat interzicerea tuturor întrunirilor care au loc în spaţii închise şi la care participă mai mult de 100 de persoane. Şcolile rămân, însă, deschise, anunţă publicaţia australiană 7 News.

274 afișări
Imaginea articolului Stare de urgenţă în Australia: Întrunirile publice cu mai mult de 100 de persoane, interzise. Şcolile rămân deschise

Stare de urgenţă în Australia: Întrunirile publice cu mai mult de 100 de persoane, interzise. Şcolile rămân deschise

De asemenea, premierul a anunţat că vor fi impuse restricţii asupra modului de funcţionare a pub-urilor, cinematografelor şi restaurantelor.

„Pentru aceia dintre voi care se gândesc să plece în străinătate pentru vacanţele şcolare, nu!”, a spus Morrison.

Morrison a spus că nu va exista o soluţie pe termen scurt pentru a face faţă crizei COVID-19 din Australia şi a avertizat că „se pot pierde zeci de mii de locuri de muncă”.

Şcolile vor rămâne deschise după ce executivul din Australia s-a consultat cu experţi în sănătate.

„Vă rugăm să ştiţi acest lucru - orice am face, trebuie să facem cel puţin şase luni”, a mai spus Morrison.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici