Statele Unite, lovite de 25 de milioane de tone de resturi de la tsunami-ul din Japonia. Cum va arăta harta SUA în următorii ani - VIDEO

O simulare video arată cum peste 25 de milioane de tone de resturi de la distrugerile provocate de tsunami-ul din Japonia vor lovi Statele Unite ale Americii.

10511 afișări
Imaginea articolului Statele Unite, lovite de 25 de milioane de tone de resturi de la tsunami-ul din Japonia. Cum va arăta harta SUA în următorii ani - VIDEO

Statele Unite, lovite de 25 de milioane de tone de resturi de la tsunami-ul din Japonia. Cum va arăta harta SUA în următorii ani

25 de milioane de tone de resturi ale tsunami-ului care a avut loc pe 11 martie 2011 în Japonia se îndreaptă spre America de Nord, scrie dailymail.co.uk.

O simulare pe calculator arată cum rămăşiţele, care conţin resturi de case distruse, nave şi chiar rămăşiţe umane, vor lovi Statele Unite până în 2014.

Simularea, realizată de Nikolai Maximenko şi Jan Hafner de la International Pacific Research Center, arată o pătură de resturi care acoperă peste 7.200 de kilometri din Oceanul Pacific şi este împinsă de curenţi spre plajele nord-americane.

Conform raportului, în doi ani pătura de resturi va ajunge pe toată Coasta de Vest a SUA. Treptat, masa de resturi se va împrăştia în zona de nord a Oceanului Pacific.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici