Statul australian New South Wales urmează să-şi redeschidă graniţa cu Victoria pentru prima dată din iulie

  • Statul australian New South Wales urmează să-şi redeschidă graniţa cu Victoria.
  • Victoria nu a raportat niciun caz nou de coronavirus de la începutul lunii noiembrie.
  • Graniţa dintre Victoria şi New South Wales - cele mai mari două state - a fost închisă în iulie.
216 afișări
Imaginea articolului Statul australian New South Wales urmează să-şi redeschidă graniţa cu Victoria pentru prima dată din iulie

Profimedia

Statul australian New South Wales urmează să-şi redeschidă graniţa cu Victoria, pentru prima dată din iulie, după ce cazurile de coronavirus au scăzut la zero.

Victoria, care a impus un blocaj dur după creşterea cazurilor de coronavirus, nu a raportat niciun caz nou de coronavirus de la începutul lunii noiembrie, conform BBC.

De asemenea, statul relaxează restricţiile privind purtatul măştilor de protecţie.

Australia a înregistrat aproximativ 900 de decese şi 28.000 de infecţii de la începutul pandemiei.

Australia şi-a închis frontierele internaţionale la începutul pandemiei şi a cerut tuturor călătorilor să petreacă două săptămâni în carantină în hotelurile desemnate.

Graniţa dintre Victoria şi New South Wales - cele mai mari două state - a fost închisă în iulie, când cazurile au explodat în capitala Victoriei, Melbourne. Zborurile între Melbourne şi Sydney, capitala NSW - în mod normal una dintre cele mai aglomerate rute din lume - au fost anulate.

Melbourne a înregistrat 90% din decesele legate de Covid din ţară. Statul Victoria a raportat peste 700 de cazuri într-o singură zi, în perioada de vârf a epidemiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici