Steagul ucrainean arborat la graniţa dintre regiunile Doneţk şi Harkov

Drapelul ucrainean a fost arborat la graniţa dintre regiunile Doneţk şi Harkov, potrivit unei postări pe Telegram a lui Pavlo Kyrylenko, şeful administraţiei militare din regiunea Doneţk.

2572 afișări
Imaginea articolului Steagul ucrainean arborat la graniţa dintre regiunile Doneţk şi Harkov

Postarea a fost făcută marţi.

„Steagul ucrainean a fost arborat pe semnul de intrare instalat la graniţa dintre regiunile Doneţk şi Harkov! Datorită forţelor noastre armate, această secţiune a autostrăzii Kiev-Harkov-Dovjanski este liberă de ocupanţi, dar extrem de periculoasă, deoarece este literalmente plină de resturi mortale", a scris Pavlo Kyrylenko, potrivit CNN.

Până de curând, în zonă se dădeau lupte crâncene, dar acum au rămas doar echipamente abandonate şi câmpuri minate, a adăugat Kyrylenko.

„Împreună cu primul adjunct al şefului Ministerului Afacerilor Interne, Evhen Yeninin, şi cu şeful Serviciului de Stat pentru Situaţii de Urgenţă, Serhiі Kruk, am mers la faţa locului pentru a evalua amploarea lucrărilor de deminare care trebuie efectuate", a precizat Kyrylenko.

Zona a fost recucerită de ucraineni în urma ofensivei declanşate în ultimele săptămâni.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
harkov,
doneţk,
steag

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici