SUA: Cinci morţi şi opt răniţi în două incidente armate

Cinci persoane au murit într-un schimb de focuri într-un orăşel din statul american Tennessee iar un incident similar produs într-un cartier din Los Angeles s-a soldat cu opt răniţi, dintre care trei copii sunt în stare gravă, potrivit poliţiei americane.

1 afișare

"Din câte am înţeles, acest incident se înscrie într-o dispută de ordin familial", a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei din Bristol, Tennessee, Stephanie Hoskins.

Schimbul de focuri a avut loc miercuri în jurul orei 10.40 (17.40, ora României) într-un imobil în care locuiesc în special persoane în vârstă, a adăugat ea.

Atacatorul a părăsit clădirea la bordul unei furgonete cu care a comis ulterior un accident, continuându-şi fuga pe jos.

Cadavrul său a fost ulterior găsit de poliţişti şi "se pare că a murit în urma unei răni pe care el însuşi şi-a provocat-o", a precizat Hoskins.

Opt persoane au fost rănite, dintre care trei copii sunt în stare gravă, în cursul unui schimb de focuri care a avut loc miercuri după-amiază într-un cartier situat în sudul oraşului Los Angeles.

Un bilanţ precedent ridica numărul răniţilor la şase.

Patru dintre aceştia au fost spitalizaţi în stare gravă, trei fetiţe de zece, 11 şi 12 ani, alături de o femeie de 49 de ani, potrivit unui purtător unui purtător de cuvânt al pompierilor din Los Angeles, Lisa Davies.

Potrivit poliţiei din Los Angeles (LAPD), două persoane au deschis focul în jurul orei 15.15 (01.15, ora României) asupra unui grup de persoane care aşteptau într-o staţie de autobuz. Agresorii au fugit de la locul faptei iar poliţia a declanşat o operaţiune de capturare a lor, a declarat purtătorul de cuvânt al LAPD, Jason Lee.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici