SUA suspendă negocierile militare cu Pakistanul din cauza climatului politic

Statele Unite au suspendat negocierile bilaterale cu Pakistanul în domeniul militar din cauza situaţiei politice din statul asiatic, a declarat, luni, la Beijing, purtătorul de cuvânt al Pentagonului, citat de AFP.

3 afișări
Imaginea articolului SUA suspendă negocierile militare cu Pakistanul din cauza climatului politic

SUA suspendă negocierile militare cu Pakistanul din cauza climatului politic

Eric Edelman, subsecretar al Apărării, care urma să conducă o delegaţie americană în cadrul dezbaterilor programate să aibă loc marţi, nu se va deplasa în Pakistan până la ameliorarea climatului politic, a declarat Geoff Morrell, purtătorul de cuvânt al Pentagonului.

Morrell îl însoţeşte la Beijing pe secretarul american al Apărării, Robert Gates, care a cerut, luni, reinstaurarea democraţiei constituţionale în Pakistan "cât mai curând posibil".

Preşedintele Pervez Musharraf a decretat, sâmbătă, starea de urgenţă în Pakistan. Constituţia a fsost suspendată iar autorităţile centrale au impus o serie de restricţii libertăţilor publice.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici