SUMMIT ISTORIC: Donald Trump a ajuns în Singapore, unde se va întâni pentru prima oară cu liderul nord-coreean/ Kim Jong-un a ajuns cu cinci ore mai devreme

Preşedintele Donald Trump a ajuns duminică în Singapore, locul în care se va desfăşura întâlnirea cu liderul nord-coreean Kim Jong-un, care va avea loc marţi, pe 12 iunie, relatează site-ul postului CNN şi cotidianul The Guardian.

4479 afișări
Imaginea articolului SUMMIT ISTORIC: Donald Trump a ajuns în Singapore, unde se va întâni pentru prima oară cu liderul nord-coreean/ Kim Jong-un a ajuns cu cinci ore mai devreme

ÎNTÂLNIRE ISTORICĂ: Donald Trump a ajuns în Singapore, unde se va întâni pentru prima oară cu liderul nord-coreean

Trump a ajuns la baza aeriană Paya Lebar la ora locală 20.21, unde a fost întâmpinat de ministrul de Externe din Singapore, Vivian Balakrishnan. Kim Jong-un a ajuns cu cinci ore mai devreme decât liderul de la Casa Albă.

Întrebat de reporteri cum crede că se va desfăşura summitul, acesta a răspuns "foarte bine".

Preşedintele Donald Trump a plecat în Singapore din Canada, unde a participat la un summit între liderii statelor membre în Grupul ţărilor puternic dezvoltate (G7).

Kim Jong-un s-a întâlnit duminică cu premierul din Singapore Lee Hsien Loong

"Întreaga lume se va uita la acest summit istoric între Coreea de Nord şi Statele Unite, iar mulţumită eforturilor voastre am putut să terminăm pregătirile pentru acest summit", i-a transmit Kim Jong-un premierului Lee Hsien Loong.

Donald Trump a declarat sâmbătă că "va ştii într-un minut dacă summitul cu Kim va fi un succes".

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici