Summitul NATO: Sute de activişti pacifişti şi anticapitalişti protestează la Chicago

Sute de activişti pacifişti şi anticapitalişti s-au adunat, luni dimineaţă, în faţa clădirii Boeing din Chicago, unde s-au reunit liderii care participă la summitul NATO.

114 afișări
Imaginea articolului Summitul NATO: Sute de activişti pacifişti şi anticapitalişti protestează la Chicago

Summitul NATO: Sute de activişti pacifişti şi anticapitalişti protestează la Chicago

Manifestaţia, supravegheată de efective masive ale forţelor de ordine, se desfăşoară în mod paşnic.

Duminică au avut loc confruntări între manifestanţi şi forţele de ordine. Cel puţin 45 de persoane au fost reţinute, iar patru poliţişti au fost răniţi.

Summitul NATO se desfăşoară într-un centru de conferinţe situat pe malul lacului Michigan, o zonă securizată în totalitate de forţele de ordine.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici