Sunak: Avioanele britanice au doborât drone iraniene

  • Premierul britanic Rishi Sunak a declarat duminică faptul că avioane militare britanice au doborât dronele lansate de Iran în atacul asupra Israelului.
  • Pentru a evita o escaladare a conflictului, Sunak cere calm: „capetele calme să prevaleze”, scrie Reuters.
1139 afișări
Imaginea articolului Sunak: Avioanele britanice au doborât drone iraniene

Sursa foto: Hepta

„Pot să confirm că avioanele noastre au doborât o serie de drone de atac iraniene”, a declarat Sunak pentru televiziuni.

„Dacă acest atac ar fi avut succes, repercusiunile pentru stabilitatea regională ar fi greu de supraestimat. Susţinem securitatea Israelului şi a regiunii mai largi, ceea ce este, desigur, important şi pentru securitatea noastră aici, acasă. Ceea ce avem nevoie acum este să prevaleze capetele calme”.

Sunak urma să se alăture discuţiilor dintre liderii G7 în cursul zilei de duminică.

„Este important să ne coordonăm cu aliaţii şi vom discuta următorii paşi în acel moment”, a spus el.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici