Sursă ucraineană: 26 de confruntări au avut loc pe front în ultimele 24 de ore

Ucrainenii susţin că în ultimele 24 de ore, în diferite zone de pe front au avut loc 26 de confruntări cu militarii ruşi.

458 afișări
Imaginea articolului Sursă ucraineană: 26 de confruntări au avut loc pe front în ultimele 24 de ore

Sursă ucraineană: 26 de confruntări au avut loc pe front în ultimele 24 de ore

Statul Major General al Forţelor Armate din Ucraina a prezentat miercuri informaţia care a fost preluată de Sky News. Potrivit acestuia, militarii ucraineni sunt implicaţi atât în operaţiuni defensive în regiunile de est şi de sud ale ţării, cât şi în acţiuni ofensive în direcţiile Melitopol şi Bakhmut.

Armata rusă a efectuat 77 de atacuri aeriene, inclusiv prin lansarea a 10 rachete. Acestea au provocat victime civile şi daune extinse asupra infrastructurii civile, mai susţine Statul Major General al Forţelor Armate.

De asemenea, Rusia a folosit 38 de drone Shahed-136/131 iraniene în atacuri. Acestea au provocat pagube infrastructurii portuare din regiunea Odesa. Forţele de apărare aeriană ucrainene au interceptat şi distrus 26 dintre aceste drone, au precizat ucrainenii. Informaţiile nu au putut fi verificate din surse independente.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici