SURSE AP: Două persoane ar fi supravieţuit accidentului aerian din Pakistan

  • Două persoane ar fi supravieţuit accidentului aerian din Pakistan
  • Un avion de pasageri s-a prăbuşit, vineri, în oraşul pakistanez Karachi, într-o zonă rezidenţială
  • La bordul avionului, care efectua o cursă internă, erau 107 persoane
516 afișări
Imaginea articolului SURSE AP: Două persoane ar fi supravieţuit accidentului aerian din Pakistan

SURSE AP: Două persoane ar fi supravieţuit accidentului aerian din Pakistan

Cel puţin două persoane au supravieţuit accidentului aerian din Pakistan, afirmă surse din cadrul serviciilor de intervenţie citate de agenţia Associated Press.

Sursele au preferat să păstreze anonimatul. Anterior, primarul oraşului Karachi a declarat că toate persoanele aflate la bordul avionului au decedat.

Un avion de pasageri s-a prăbuşit, vineri, în oraşul pakistanez Karachi, într-o zonă rezidenţială, afirmă surse din cadrul serviciilor de intervenţie.

Avionul, de tip Airbus A320, decolase de pe Aeroportul din Lahore şi se îndrepta spre Aeroportul Jinnah din Karachi.

Aeronava companiei Pakistan International Airlines, la bordul căreia erau 107 pasageri şi membri ai echipajului, s-a prăbuşit în cartierul Model Colony din Karachi.

Mai multe case au fost distruse în urma accidentului, conform postului Geo TV.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici