Surse: armata din Myanmar a ucis cel puţin 30 de oameni într-un atac asupra unui grup de opoziţie

Cel puţin 30 de oameni au murit în urma atacurilor armatei din Myanmar asupra unui grup care se opune regimului militar de la putere, potrivit Reuters.

204 afișări
Imaginea articolului Surse: armata din Myanmar a ucis cel puţin 30 de oameni într-un atac asupra unui grup de opoziţie

Surse: armata din Myanmar a ucis cel puţin 30 de oameni într-un atac asupra unui grup de opoziţie

Surse din Myanmar au anunţat marţi că atacul a avut loc în centrul ţării. Armata a lansat un atac în cadrul unui eveniment ţinut de opozanţii regimului militar.

Citându-i pe locuitorii din zona Sagaing, BBC Birmania, Radio Free Asia (RFA) şi portalul de ştiri Irrawaddy au anunţat că între 30 şi 50 de persoane au murit.

Reprezentanţii autorităţilor nu au confirmat informaţiile.

Armata din Myanmar a preluat puterea în 2021 după ce a înlăturat un guvern civil. Ulterior, opozanţii au fost persecutaţi, ceea ce a atras izolarea regimului militar în plan internaţional.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
myanmar,
atac,
armată

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici