Surse: Israelul ameninţă că va lovi instalaţiile nucleare iraniene dacă este atacat de Iran

  • Israelul este pregătit să lovească instalaţiile nucleare iraniene dacă este atacat.
  • Informaţia este prezentată pe surse de un oficial occidental din domeniul securităţii.
  • Tensiunile între Iran şi Israel au crescut foarte mult după ce consulatul iranian de la Damasc a fost lovit de o rachetă.
703 afișări
Imaginea articolului Surse: Israelul ameninţă că va lovi instalaţiile nucleare iraniene dacă este atacat de Iran

Surse: Israelul ameninţă că va lovi instalaţiile nucleare iraniene dacă este atacat de Iran

Israelul va riposta în urma oricărui atac din partea Iranului, a declarat un oficial vestic pentru Elaph News, potrivit Sky News.

Sursa mai spune că forţele aeriene israeliene au făcut exerciţii în ultimele zile care au vizat pregătirea pentru atacul asupra instalaţiilor nucleare iraniene şi asupra altor elemente de infrastructură.

Exerciţiile au avut loc după ce iranienii au ameninţat cu un atac asupra Israelului ca răspuns la lovitura de săptămâna trecută asupra ambasadei Iranului de la Damasc.

De asemenea, un oficial iranian a declarat în weekend că nicio ambasadă israeliană nu este în siguranţă.

Israelul nu a confirmat dacă s-a aflat în spatele atacului din Siria.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici