China s-a făcut soră cu Rusia: Sub conducerea lui Putin, Rusia va avea un viitor luminos

Ministrul chinez de externe Wang Yi nu s-a ferit de cuvinte mari, la întâlnirea cu omologul de la Moscova.

1397 afișări
Imaginea articolului China s-a făcut soră cu Rusia: Sub conducerea lui Putin, Rusia va avea un viitor luminos

China s-a făcut soră cu Rusia: Sub conducerea lui Putin, Rusia va avea un viitor luminos

„Sprijinul poporului este sursa progresului în Rusia. Cred că sub conducerea puternică a preşedintelui Putin, poporul rus va avea un viitor strălucit”.

Ministrul chinez de externe Wang Yi a spus acest lucru în timpul întâlnirii cu omologul său rus Serghei Lavrov la Beijing şi felicitându-l pentru rezultatul recentelor alegeri din Rusia. „În calitate de vecin prietenos şi partener strategic global al Rusiei, vom sprijini cu hotărâre dezvoltarea şi renaşterea stabilă a Rusiei sub conducerea preşedintelui Putin”, a subliniat ministrul chinez, preluat de agenţia rusă Tass.

Lavrov: Sancţiunile occidentale împotriva Rusiei sunt ilegale

Federaţia Rusă şi China au confirmat inutilitatea întâlnirilor internaţionale privind Ucraina, care ignoră interesele Moscovei. Acesta este ceea ce a spus ministrul rus de externe Serghei Lavrov după întâlnirea cu omologul său chinez Wang Yi la Beijing. Acest lucru a fost raportat de agenţia Tass.

Ministrul rus de externe Serghei Lavrov a denunţat sancţiunile occidentale împotriva Rusiei şi a altor ţări drept „ilegale”. La finalul unei întâlniri cu şeful diplomaţiei chineze Wang Yi, în cadrul unei conferinţe de presă comună, Lavrov a amintit că Occidentul „aplica sancţiuni ilegale împotriva unui anumit număr de state, inclusiv în mod evident Rusia”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici