Suspectul atacului sângeros din parcul englezesc este un tânăr libian

  • Suspectul atacului sângeros produs sâmbătă seara, într-un parc din oraşul britanic, Reading, este un tânăr pe nume Khairi Saadallah.
  • Acesta are 25 de ani şi a fost arestat la faţa locului.
  • Poliţia nu mai are alţi suspecţi.
5516 afișări
Imaginea articolului Suspectul atacului sângeros din parcul englezesc este un tânăr libian

Suspectul atacului sângeros Sursa: bbc.com

Suspectul crimelor din parcul Reading este Khairi Saadallah în vârstă de 25 de ani. Acesta a fost arestat la faţa locului, conform bbc.com.
 
Atacatorul este originar din Libia şi se afla în atenţia serviciilor de securitate MI5 încă din 2019.
 
Tânărul se afla în atenţia autorităţilor deoarece avea planuri să călătorească în Siria, probabil pentru acţiuni teroriste. Întrucât nu s-a găsit nimic suspect, serviciile de securitate nu au deschis nicio investigaţie la acel moment. 
 
Consultantul poliţiei metropolitane, Neil Basu, şeful anti-tero, a descris atacul ca fiind o atrocitate şi că este alături de familiile celor ucişi.  La rândul său, premierul englez, Boris Johnson, spune că este „profund afectat” de atacul din parc. 
 
Investigatorii nu mai au alţi suspecţi. 
 
Atacul s-a produs sâmbătă în jurul orei 19:00, într-un parc din oraşul Reading. Un martor ocular a povestit cum un bărbat s-a apropiat de un grup de aproximativ 10 persoane şi a început să înjunghie la întâmplare. Loviturile de cuţit au fost îndreptate către zona gâtului şi sub braţe. Trei persoane au fost confirmate decedate iar alte trei au fost rănite grav.
 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici