Sute de mii de americani nu au energie electrică din cauza furtunilor

Furtunile din ultimele zile au provoacat ample avarii în sistemul de distribuţie a energiei electrice din California şi din nord-estul SUA.

309 afișări
Imaginea articolului Sute de mii de americani nu au energie electrică din cauza furtunilor

Sute de mii de americani nu au energie electrică din cauza furtunilor

Peste 400.000 de clienţi nu au curent electric în SUA, după ce furtunile de pe ambele coaste ale ţării au adus ploaie, zăpadă şi vânturi puternice.

Inundaţiile şi alunecările de teren au afectat California, unde 40 din cele 58 de comitate ale statului se află în stare de urgenţă, potrivit BBC.

De asemenea, un strat de până la trei metri de zăpadă s-a format în unele părţi din New York, New Hampshire şi Massachusetts.

Furtunile de pe ambele coaste s-au domolit miercuri dimineaţă, dar pagubele sunt uriaşe. În plus, meteorologii avertizează că după o scurtă pauza, un nou episod de vreme rea ar putea să apară săptămâna viitoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici