Sute de pasageri ai unui avion, plasaţi în carantină după ce un bărbat a glumit că are Ebola - VIDEO

Sute de pasageri ai unui avion al companiei americane US Airways au fost în carantină, câteva ore, pe pista unui aeroport din Republica Dominicană, după ce un bărbat aflat la bord, care prezenta simptome de răceală, a glumit că are febră hemoragică Ebola.

833 afișări
Imaginea articolului Sute de pasageri ai unui avion, plasaţi în carantină după ce un bărbat a glumit că are Ebola - VIDEO

Sute de pasageri ai unui avion, plasaţi în carantină după ce un bărbat a glumit că are Ebola - VIDEO (Imagine: captură video)

Un pasager care tuşea şi strănuta în avionul care zbura din Philadelphia (SUA) spre Republica Dominicană a strigat la un moment dat: "Am Ebola", relatează USA Today.

Echipajul avionului a înştiinţat autorităţile din Republica Dominicană, iar, după aterizarea la Punta Cana, cei 255 de pasageri ai avionului au aşteptat câteva ore în aeronavă.

O echipă specializată în operaţiuni de carantină a descins la bordul avionului, dar pasagerul suspect de Ebola a afirmat că făcuse o glumă.

"Este gluma unui idiot", a declarat o însoţitoare de bord.

Epidemia de Ebola izbucnită anul acesta în state vest-africane s-a soldat cu cel puţin 4.033 de morţi, conform celui mai recent bilanţ.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici