SUTE de zboruri ANULATE, în urma grevei personalului de sol de la aeroporturile din Berlin

Mai multe sute de zboruri au fost anulate, în urma grevei personalului de sol de la cele două aeroporturi din Berlin, aceştia cerând o majorare a salariului, relatează agenţia de ştiri The Associated Press.

4161 afișări
Imaginea articolului SUTE de zboruri ANULATE, în urma grevei personalului de sol de la aeroporturile din Berlin

SUTE de zboruri ANULATE, în urma grevei personalului de sol de la aeroporturile din Berlin (Imagine: Hepta/ Arhiva Mediafax Foto)

Sindicatul ver.di a cerut personalului să intre în grevă luni dimineaţa, iniţial pentru 24 de ore, până marţi dimineaţa, după care a fost prelungită cu încă 24 de ore, până miercuri dimineaţa.

Autorităţile aeroportuare au comunicat că au fost anulate 465 de zboruri de pe aeroportul Tegel şi 195 de pe aeroportul Schoenefeld.

Sindicatul a motivat că o nouă acţiune de protest era necesară pentru că angajatorii nu au reacţionat la greva precedentă.

Printre cei afectaţi de grevă a fost şi primarul Berlinului, Michael Mueller, care era programat să ajungă la Moscova, şi care a fost nevoit să plece de pe aeroportul din Dresda.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici