Taifunul Koinu se apropie de Taiwan. Peste 100 de zboruri, suspendate, şcoli şi instituţii, închise

Taifunul Koinu se îndreaptă miercuri spre sudul Taiwanului, aducând ploi abundente şi vânt puternic. Autorităţile au luat măsuri suspendând zeci de zboruri şi închizând instituţii şi unităţi economice, potrivit Reuters

180 afișări
Imaginea articolului Taifunul Koinu se apropie de Taiwan. Peste 100 de zboruri, suspendate, şcoli şi instituţii, închise

Taifunul Koinu se apropie de Taiwan. Peste 100 de zboruri, suspendate, şcoli şi instituţii, închise

Koinu va ajunge pe coasta de sud-est a Taiwanului, în apropierea oraşului Taitung, joi dimineaţă. Este un taifun de categoria trei, care va slăbi pe măsură ce va traversa vârful sudic al insulei şi va intra în strâmtoarea Taiwanului, estimează specialiştii.

Cele mai multe precipitaţii vor fi în zonele montane şi puţin populate de pe coasta de est. Totuşi, furtuna va afecta şi Kaohsiung, principalul oraş portuar din sudul ţării.

Pescarii şi-au asigurat bărcile în port, deoarece furtuna va fi însoţită de valuri mari. În câteva oraşe au fost închise şcolile, instituţiile şi unităţile economice atât miercuri, cât şi joi.

Companiile aeriene au anulat 87 de zboruri interne şi 25 de zboruri internaţionale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici