Tânăr de 27 de ani, împuşcat mortal în urma unui atac într-un spital din Tel Aviv. Autorul ar fi suferit de boli psihice

  • Cel puţin o persoană a fost rănită după ce un individ a comis un atac cu un cuţit într-un spital din oraşul israelian Tel Aviv
  • Atacul a avut loc în Centrul medical Sheba, situat în zona Tel HaShomer, la periferia estică a oraşului Tel Aviv
  • Autorul atacului a fost împuşcat mortal de agenţi de securitate
171 afișări
Imaginea articolului Tânăr de 27 de ani, împuşcat mortal în urma unui atac într-un spital din Tel Aviv. Autorul ar fi suferit de boli psihice

Sursa FOTO: Hepta

Cel puţin o persoană a fost rănită după ce un individ a comis un atac cu un cuţit într-un spital din oraşul israelian Tel Aviv înainte de a fi împuşcat mortal de agenţi de securitate, informează site-ul Ynetnews.com.

Atacul a avut loc miercuri după-amiază în Centrul medical Sheba, situat în zona Tel HaShomer, la periferia estică a oraşului Tel Aviv.

Un individ înarmat cu un cuţit a atacat mai multe persoane la intrarea în unitatea medicală. Un agent de securitate a fost rănit.

Autorul atacului, identificat drept Moustafa Y., în vârstă de 27 de ani, din localitatea arabă Wadi Ara, situată în nordul Israelului, a fost împuşcat mortal de agenţi de securitate.

Autorităţile încearcă să afle motivul atacului, dar par să excludă ipoteza unui act terorist. Familia atacatorului a transmis că acesta avea probleme psihice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici