Tânăr palestinian, ucis de militari israelieni într-o tabără de refugiaţi din Cisiordania

Un tânăr palestinian a fost ucis de către militari israelieni în tabăra de refugiaţi Jalazone, lângă Ramallah, în Cisiordania, au anunţat surse palestineiene medicale şi din domeniul securităţii.

220 afișări
Imaginea articolului Tânăr palestinian, ucis de militari israelieni într-o tabără de refugiaţi din Cisiordania

Tânăr palestinian, ucis de militari israelieni într-o tabără de refugiaţi din Cisiordania

Ahmed Arafat, în vârstă de 19 ani, a fost atins mortal de un glonţ, la nivelul pieptului, în cursul unor confruntări cu militari israelieni, au precizat aceste surse.

Armata israeliană a intrat în tabăra Jalazone şi a procedat la arestări în cadrul cercetărilor cu privire la trei tineri israelieni daţi dispăruţi de 72 de ore în Cisiordania, au adăugat sursele citate.

Victima a fost eliberată din închisoare în urmă cu o săptămână, potrivit surselor palestiniene din domeniul securităţii.

Armata israeliană a refuzat să comenteze.

Forţele israeliene au arestat zeci de palestinieni şi au încercuit oraşul Hebron, în sudul Cisiordaniei, după răpirea a trei tineri israelieni, joi seara, în apropierea unei colonii de lângă Ierusalim.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici