Tânără însărcinată, sfâşiată de câini, într-o pădure din Franţa. În zonă avea loc o partidă de vânătoare

O femeie însărcinată a fost ucisă de câini într-o pădure din nordul Franţei, unde avea loc o partidă de vânătoare, potrivit anchetatorilor, transmite BBC.

15367 afișări
Imaginea articolului Tânără însărcinată, sfâşiată de câini, într-o pădure din Franţa. În zonă avea loc o partidă de vânătoare

Sursa FOTO: Elisa Pilarski Facebook

Trupul neînsufleţit al Elisei Pilarski, în vârstă de 29 de ani, a fost descoperit în apropierea oraşului Villers-Cotterêts.

Femeia a murit în urma „mai multor muşcături de câine, pe membrele inferioare şi superioare”, a declarat procurorul Frédéric Trinh.

Poliţia a mai spus că desfăşoară teste pe 93 de câini şi că o investigaţie a fost deschisă într-un dosar de omucidere.

Testele, care compară mostre proaspete de ADN cu cele recoltate de la Pilarski, vor încerca să stabilească ce animale sunt responsabile de atac şi cui îi aparţin.

Cinci câini aparţinând femeii, care ar fi fost însărcinată în luna a şasea la momentul morţii, au fost printre animalele testate de poliţie.

O examinare post-mortem a arătat că victima a suferit muşcături la cap, braţe şi în zona toracică, ceea ce ar fi provocat o hemoragie severă şi pierdere masivă de sânge.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici