Tânăra sechestrată timp de 18 ani ajuta la conducerea firmei răpitorului său

Tânăra Jaycee Lee Dugard, sechestrată timp de 18 ani în grădina unei familii din California, se obişnuise atât de mult cu această viaţă încât ajuta la conducerea afacerii răpitorului său, relatează The Sunday Times, în ediţia electronică.

43 afișări
Imaginea articolului Tânăra sechestrată timp de 18 ani ajuta la conducerea firmei răpitorului său

Jaycee Lee Dugard, la vârsta de 11 ani (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Femeia în vârstă de 29 de ani devenise reprezentanta companiei deţinute de Phillip şi Nancy Garrido, care era condusă de la domiciliul lor din Antioch, din apropiere de San Francisco. Ea se ocupa de clienţi în persoană sau prin telefon şi e-mail. Un client al firmei, care a tipărit acolo cărţi de vizită, a descris-o pe Jaycee Lee Dugard ca fiind "geniul în design" al firmei.

Dugard a fost răpită la vârsta de 11 ani şi a fost descoperită săptămâna aceasta, împreună cu cele două fiice, în vârstă de 15 şi respectiv 11 ani, făcute cu răpitorul ei în timpul captivităţii.

De altfel, primele cuvinte pe care i le-a spus mamei sale atunci când s-au revăzut au fost: "Mamă, am copii". Acum, tânăra plănuieşte să meargă într-o excursie la Disneyland împreună cu familia.

Poliţiştii care investighează cazul răpirii lui Dugard au extins ancheta asupra proprietăţii unui vecin, pe care soţii Garrido au îngrijit-o înainte ca actualul proprietar să se mute acolo în 2006.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici