Tancurile şi artileria rusă au "distrus" mai multe obiective georgiene

Tancurile şi artileria rusă au "distrus" vineri obiective georgiene din jurul oraşului Ţhinvali, capitala regiunii separatiste Osetia de Sud, a anunţat un reprezentant al Ministerului rus al Apărării, citat de agenţiile de presă.

23 afișări
Imaginea articolului Tancurile şi artileria rusă au "distrus" mai multe obiective georgiene

Tancurile şi artileria rusă au "distrus" mai multe obiective georgiene

"Obiective începând cu cele din care soldaţii georgieni trăgeau asupra oraşului Ţhinvali şi asupra soldaţilor ruşi ai forţelor de menţinere a păcii au fost distruse de focul artileriei şi de tancuri ale armatei a 58-a" ruse, a declarat Igor Konaşenkov, un purtător de cuvânt al forţelor armate ruse.

Blindate ruse sunt pe cale de a intra în nordul oraşului Ţhinvali, a precizat pentru agenţia Interfax secretarul adjunct al Consiliului de securitate al Osetiei de Sud, Ruslan Gagloiev.

Autorităţile osete au afirmat anterior că au reluat controlul asupra părţii de sud a oraşului. Iniţial, georgienii afirmaseră că au preluat controlul asupra capitalei osete, apoi au recunoscut că au pierdut controlul asupra unei părţi a acesteia.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici