Ţara aflată pe primul loc în topul persoanelor vaccinate anti-Covid a început campania de imunizare a adolescenţilor

  • Israelul a început vaccinarea adolescenţilor împotriva noului coronavirus sâmbătă (23 ianuarie).
  • De la începerea campaniei de vaccinare, pe 20 decembrie, aproximativ 2,5 milioane de persoane au primit prima doză de vaccin.
  • În Israel, 900.000 de persone sunt deja imunizate împotriva coronavirusului.
7572 afișări
Imaginea articolului Ţara aflată pe primul loc în topul persoanelor vaccinate anti-Covid a început campania de imunizare a adolescenţilor
Israelul a început vaccinarea adolescenţilor împotriva noului coronavirus sâmbătă (23 ianuarie) ca parte a campaniei sale la nivel naţional, care a acoperit deja un sfert din populaţia israeliană, au precizat oficialii din domeniul sănătăţii, potrivit Le Figaro.
 
De la începerea campaniei de vaccinare, pe 20 decembrie, aproximativ 2,5 milioane de persoane, dintr-o populaţie de nouă milioane, au primit deja o primă doză de vaccin, dintre care 900.000 sunt deja imunizate împotriva virusului, potrivit Ministerului Sănătăţii din Israel.
 
Această nouă etapă a campaniei vine în timp ce ţara se confruntă cu un al treilea blocaj naţional strict de la sfârşitul lunii decembrie. Guvernul a decis marţi, 19 ianuarie, să prelungească această carantină până la sfârşitul lunii ianuarie, după ce a înregistrat în 24 de ore ceva mai mult de 10.000 de cazuri de contaminare, un record zilnic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici