Ţara care limitează utilizarea aplicaţiei asemănătoare TikTok-ului. Categoria persoanelor vizate

China limitează folosirea versiunii chineze a popularei aplicaţii TikTok, cunoscută sub numele de Douyin, copiilor cu vârsta sub 14 ani la 40 de minute pe zi, a declarat compania-mamă ByteDance într-o postare pe blog.

463 afișări
Imaginea articolului Ţara care limitează utilizarea aplicaţiei asemănătoare TikTok-ului. Categoria persoanelor vizate

Ţara care limitează utilizarea aplicaţiei asemănătoare TikTok-ului. Categoria persoanelor vizate

Folosirea aplicaţiei va fi în conformitate cu noile restricţii ale guvernului chinez privind accesul la jocuri video pentru copiii mai mici. Cei sub 14 ani vor putea accesa Douyin doar între orele 06:00 şi 22:00, numai 40 de minute pe zi. Regulile se vor aplica „utilizatorilor autentificaţi pe nume real”, care au sub 14 ani, iar compania i-a încurajat pe părinţi să-şi ajute copiii să finalizeze procesul de autentificare pe nume real sau să activeze modul pentru tineri când li se solicită, potrivit The Verge.

ByteDance a spus că filmuleţele disponibile utilizatorilor sub 14 ani vor include acum materiale educaţionale precum „experimente interesante de ştiinţă populară, expoziţii în muzee şi galerii, peisaje frumoase din întreaga ţară, explicaţii ale cunoştinţelor istorice etc.”.

Guvernul chinez s-a concentrat pe reducerea timpului pe care adolescenţii chinezi îl petrec online, pe care îl consideră dăunător. Luna trecută, administraţia naţională pentru presă şi publicaţii a dezvăluit noi reguli, care restricţionează jocuri online pentru adolescenţii sunt 18 ani, aceştia putând să se joace numai vinerea, în weekend şi de sărbătorile legale, între orele 20:00 şi 21:00.

Autorităţile le-au impus companiilor şi platformelor de jocuri, cum ar fi Douyin, să utilizeze identificarea cu numele real pentru toţi utilizatorii săi. Procesul impune utilizatorilor să furnizeze un număr de telefon şi alte documente de identificare pentru a accesa jocurile online.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici