William Henry Gates II, tatăl lui Bill Gates, a murit la 94 de ani. Mesajul fondatorului Microsoft

  • Tatăl lui Bill Gates a murit luni, potrivit spuselor fiului său.
  • William Henry Gates II avea 94 de ani.
  • Familia nu a dezvăluit cauza decesului.
  • „El a fost adevăratul Bill Gates”, scrie magnatul tech.
6208 afișări
Imaginea articolului William Henry Gates II, tatăl lui Bill Gates, a murit la 94 de ani. Mesajul fondatorului Microsoft

FOTO: Instagram @thisisbillgates

William Henry Gates II, tatăl cofondatorului Microsoft (MSFT) Bill Gates, a murit luni la vârsta de 94 de ani. Anunţul a fost făcut public chiar de fiul său, pe blogul oficial, arată CNN.

„Am avut cu toţii suficient timp să reflectăm la norocul de a avea în vieţile noastre, pentru toţi aceşti ani, un asemenea om minunat”, a scris Bill Gates.

Conform biografiei sale oficiale, William Henry Gates II a fost veteran al armatei şi partener fondator al unei firme de avocatură din Seattle. De asemenea, a ocupat funcţia de co-preşedinte al Fundaţiei Bill & Melinda Gates, o organizaţie caritabilă înfiinţată în anul 2000.

Familia nu a dezvăluit mai multe detalii legate de cauza decesului, dar susţine că starea de sănătate a celui trecut în nefiinţă era în declin.

Bill Gates nu a făcut un secret din relaţia apropiată cu tatăl său, povestind ori de câte ori a avut ocazia despre calităţile celui care i-a fost model în viaţă. „Aşa cum am mai spus, el a fost adevăratul Bill Gates”, a scris magnatul tech pe Instagram. „A fost tot ceea ce încerc să devin”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My father is one of the wisest, kindest, and most fun people I know. Happy birthday, Dad!

O postare distribuită de Bill Gates (@thisisbillgates) pe

Nov 30, 2019 la 8:39 PST

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici