Taylor Swift a scris istorie la Brit Awards. Artista este prima femeie care a primit trofeul Global Icon

Dua Lipa, Little Mix, J Hus, Harry Styles şi Taylor Swift au fost câştigătorii premiilor industriei muzicale britanice, eveniment care a avit loc în faţa a 4.000 de spectatori, conform BBC.

910 afișări
Imaginea articolului Taylor Swift a scris istorie la Brit Awards. Artista este prima femeie care a primit trofeul Global Icon

Evenimentul care a avut loc la O2 Arena, din Londra, nu a impus distanţarea socială sau purtarea măştii.

A fost anul Dua Lipa, întrucât cântăreaţa a câştigat două dintre cele trei premii pentru care a fost nominalizată.

Future Nostalgia, cel mai vândut LP al anului trecut în Marea Britanie, a câştigat în mod previzibil cel mai bun album.

Înainte de a câştiga, Dua Lipa a interpretat un amestec de hit-uri de pe ultimul ei album.

Anul acesta, femeile au câştigat patru din cele cinci categorii mixte. Totodată, pentru Taylor Swift, anul acesta a fost unul special. Ea a devenit marţi seară prima femeie recompensată cu trofeul Global Icon pentru întreaga carieră. Este şi prima persoană din afara Marii Britanii recompensată cu acest premiu, considerat cea mai importantă distincţie Brit Awards.

Evenimentul a făcut parte din schema pilot a guvernului pentru redeschiderea evenimentelor live. Publicul a reprezentat aproximativ o cincime din capacitatea arenei O2.

Cel mai bun album - Dua Lipa, Future Nostalgia

Cea mai bună cântăreaţă britanică - Dua Lipa

Cel mai bun cântăreţ britanic - J Hus

Cea mai bună trupă britanică - Little Mix

Cea mai bună cântăreaţă solo – internaţional - Billie Eilish

Cel mai bun cântăreaţ solo – internaţional - The Weeknd

Rising Star - Griff

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici