Televiziuinea de stat din Iran: A fost găsit elicopterul prăbuşit. Nu sunt detalii despre Raisi

Elicopterul prăbuşit în care se afla preşedintele Iranului, Ebrahim Raisi, a fost găsit de echipele de căutare, transmite televiziunea de stat. Cu toate acestea, nu sunt informaţii despre preşedinte, potrivit Al Jazeera.

Urmărește
1010 afișări
Imaginea articolului Televiziuinea de stat din Iran: A fost găsit elicopterul prăbuşit. Nu sunt detalii despre Raisi

Televiziuinea de stat din Iran: A fost găsit elicopterul prăbuşit. Nu sunt detalii despre Raisi

Reuters citează televiziunea de stat din Iran, potrivit căreia a fost găsit elicopterul preşedintelui Raisi.

Sursa precizează că nu există detalii cu privire la starea preşedintelui Raisi şi a celorlalţi oficiali aflaţi la bord.

Semiluna Roşie a negat, însă, informaţiile din presa locală despre găsirea elicopterului care îl transporta pe preşedinte.

Agenţia de presă iraniană a raportat că elicopterul preşedintelui a fost găsit, dar imediat a şters tweet-ul.

Ulterior, Semiluna Roşie a anunţat într-un comunicat: „Ştirea publicată despre găsirea elicopterului lui Raisi şi a însoţitorilor săi nu este adevărată. Eforturile de a găsi elicopterul prăbuşit nu au avut succes până acum”.

Sursa arată că echipele au ajuns la locul accidentului, dar elicopterul nu este încă găsit

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici