Temperaturile record au OMORÂT cel puţin 70 de persoane în regiunea canadiană Quebec. Ultimul bilanţ al deceselor din cauza valului de căldură

Cel puţin 70 de persoane au decedat în urma unui val de caniculă care a afectat, săptămâna trecută, regiunea canadiană Quebec, cele mai multe decese fiind înregistrate în zona oraşului Montreal, informează site-ul postului CBC.

1280 afișări
Imaginea articolului Temperaturile record au OMORÂT cel puţin 70 de persoane în regiunea canadiană Quebec. Ultimul bilanţ al deceselor din cauza valului de căldură

Temperaturile record au OMORÂT cel puţin 70 de persoane în regiunea canadiană Quebec. Ultimul bilanţ al deceselor din cauza valului de căldură

Valul de căldură a fost cel mai grav înregistrat în ultimele decenii în această regiune, însă temperaturile au început să scadă începând de vineri.

În condiţiile revenirii la normal a temperaturilor, Departamentul de Sănătate Publică din Quebec a anunţat luni că nu va mai actualiza bilanţul deceselor provocate de valul de căldură.

În zona oraşului Montreal s-au înregistrat 34 de decese, au anunţat autorităţile sanitare locale, precizând că cele mai multe victime aveau peste 50 de ani, sufereau de boli cronice şi locuiau singure în locuinţe fără aer condiţionat.

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici