VIDEO  Tentativă de asasinat: un bărbat a îndreptat un pistol spre capul vicepreşedintelui Argentinei

Un bărbat a îndreptat un pistol spre capul vicepreşedintelui Argentinei, într-o „tentativă de asasinat”, potrivit Sky News.

1218 afișări
Imaginea articolului Tentativă de asasinat: un bărbat a îndreptat un pistol spre capul vicepreşedintelui Argentinei

Tentativă de asasinat: un bărbat a îndreptat un pistol spre capul vicepreşedintelui Argentinei

Cristina Fernandez de Kirchner a fost ameninţată în faţa casei sale din Buenos Aires, dar nu a fost rănită şi nu s-au tras focuri de armă, au anunţat autorităţile.

Ulterior, preşedintele Argentinei a spus că bărbatul a apăsat pe trăgaci, dar arma nu s-a declanşat.

O înregistrare video de la faţa locului, difuzată de canalele locale de televiziune, o arată pe Fernández ieşind din maşina ei. Ea este înconjurată de susţinători, iar apoi din mulţime apare un bărbat care întinde mâna în care se pare că ţine un pistol.

Sute de protestatari s-au adunat în ultimele zile pentru a o susţine pe fosta preşedintă, care se află în mijlocul unui proces de corupţie.

Un bărbat a fost arestat în apropiere, iar o armă a fost găsită la câţiva metri de locul faptei, potrivit unui purtător de cuvânt al poliţiei. Potrivit primelor informaţii, arma era încărcată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici