Testare COVID-19 în masă: 9 milioane de cetăţeni dintr-un oraş din China vor fi testaţi în 5 zile

  • Urmează 5 zile pline pentru un oraş din China
  • Întreaga populaţie - însumând 9 milioane de persoane - va fi testată de COVID-19
  • Oraşul Qingdao a anunţat campania de testare în masă după raportarea a 21 de cazuri COVID
883 afișări
Imaginea articolului Testare COVID-19 în masă: 9 milioane de cetăţeni dintr-un oraş din China vor fi testaţi în 5 zile

Testare COVID-19 în masă: 9 milioane de cetăţeni dintr-un oraş din China vor fi testaţi în 5 zile

COVID-19 nu a dispărut, COVID-19 se întoarce...la origini. Oraşul Qingdao va trece printr-o testare în masă după ce 21 de persoane sunt infectate cu SARS-CoV-2., conform metro.co.uk. Acestea ar fi contractat virusul în spitalul din oraş.  Autorităţile au declarat că spitalul închis iar persoanele infectate sunt carantinate. 
 
La nivel naţional, cazurile asimptomatice au crecut de la 23 la 32, luni. 
 
Qingdao nu este primul oraş care recurge la metoda testării în masă. Wuhan (epicentrul pandemiei), Beijing şi Urumqi au trecut, la rândul lor, prin testarea populaţiei. 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici