"The Flash"şi "Across the Spider-Verse" duc teoria multiversului la un nou nivel

  • Multiversul este o idee fascinantă care presupune existenţa a nenumărate universuri paralele, fiecare cu propria sa istorie, legi fizice şi personaje.
  • Această idee a fost explorată în multe opere de ficţiune, precum Avengers Endgame şi Doctor Strange in the Multiverse of Madness.
  • Două dintre cele mai aşteptate filme ale anului 2023 promit să o ducă la un alt nivel: The Flash şi Spider-Man: Across the Spider-Verse.
641 afișări
Imaginea articolului "The Flash"şi "Across the Spider-Verse" duc teoria multiversului la un nou nivel

Facebook - The Flash/Spider-Verse

The Flash, lansat pe 16 iunie, este un film din Universul Cinematografic DC, care îl are în rolul principal pe Ezra Miller ca Barry Allen, un supererou cu puterea de a se mişca cu viteze incredibile.

Filmul este inspirat de povestea din benzile desenate Flashpoint, în care Barry călătoreşte în timp pentru a salva viaţa mamei sale, dar provoacă o serie de schimbări dramatice în realitate. 

Across the Spider-Verse, lansat pe 2 iunie, este continuarea filmului animat Spider-Man: Into the Spider-Verse din 2018, care a câştigat Oscarul pentru cel mai bun film de animaţie. Filmul îl urmăreşte pe Miles Morales, un adolescent din Brooklyn care devine Spider-Man după ce este muşcat de un păianjen radioactiv. El descoperă că există şi alţi Spider-Mani din alte dimensiuni, cum ar fi Peter Parker, Gwen Stacy, Spider-Ham sau Spider-Man Noir

.

În al doilea film, Miles pleacă într-o aventură cu Gwen Stacy de-a lungul multiversului, unde întâlneşte o echipă de Oameni Păianjeni cunoscută sub numele de Societatea Păianjen, dar intră în conflict cu aceştia pentru gestionarea unei noi ameninţări . 

Ambele filme vor explora conceptul de multivers în moduri diferite şi creative, oferind fanilor ocazia de a vedea noi perspective şi posibilităţi. De asemenea, vor fi o dovadă a faptului că genul supereroilor nu este limitat la o singură formulă sau viziune, ci poate fi adaptat şi reinventat în funcţie de imaginaţia şi talentul creatorilor.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici