The Hunger Games revine cu un prequel exploziv: The Ballad of Songbirds & Snakes

500 afișări
Imaginea articolului The Hunger Games revine cu un prequel exploziv: The Ballad of Songbirds & Snakes

Hunger Games, Facebook

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes, cel mai nou film din franciza The Hunger Games, va avea premiera pe 17 noiembrie 2023.

Filmul este regizat de Francis Lawrence, care a regizat şi ultimele trei filme din seria originală, şi este bazat pe romanul omonim de Suzanne Collins, publicat în mai 2020.

Filmul este un prequel al trilogiei The Hunger Games şi îl are ca protagonist pe tânărul Coriolanus Snow, care va deveni mai târziu dictatorul tiranic al Panemului. Acţiunea se petrece cu 64 de ani înainte de primul film, în timpul celui de-al zecelea Joc al Foamei, în care Snow este ales să fie mentorul tributului feminin din Districtul 12, Lucy Gray Baird, o cântăreaţă talentată şi rebelă.

Filmul explorează originile lui Snow şi relaţia sa complicată cu Lucy Gray, precum şi contextul istoric şi social al Panemului după un război devastator cu districtele. Distribuţia filmului include actori cunoscuţi precum Rachel Zegler, Hunter Schafer, Viola Davis, Peter Dinklage sau Jason Schwartzman.

Fanii seriei The Hunger Games aşteaptă cu nerăbdare acest film, care promite să ofere o perspectivă nouă şi provocatoare asupra universului creat de Suzanne Collins. Filmul va fi disponibil în cinematografe şi pe platforme de streaming.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici