Tokyo. Cinci membri ai echipajului aeronavei care a lovit avionul de pasageri au murit

Cinci membri ai echipajului aeronavei Gărzii de Coastă care a lovit avionul de pasageri pe aeroportul din Tokyo au murit, potrivit Sky News. În interior se afla şi a şasea persoană care a supravieţuit, a anunţat anterior Garda de Coastă a Japoniei.

995 afișări
Imaginea articolului Tokyo. Cinci membri ai echipajului aeronavei care a lovit avionul de pasageri au murit

Tokyo. Cinci membri ai echipajului aeronavei care a lovit avionul de pasageri au murit

Autorităţile au confirmat faptul că toate persoanele dispărute în urma impactului aerian de pe aeroportul Haneda sunt decedate. Este vorba despre membrii echipajului avionului de mici dimensiuni care s-a ciocnit de aeronava Japan Airlines, potrivit postului public japonez NHK.

Anterior, Garda de Coastă japoneză a anunţat că a supravieţuit căpitanul aeronavei.

Aeronava Gărzii de Coastă „se pregătea să zboare către zona cutremurului”.

Toţi pasagerii din avionul cu pasageri care a luat foc pe aeroportul din Tokyo au fost evacuaţi.

367 de pasageri au fost evacuaţi şi nu au fost răniţi, a anunţat Japan Airlines. La bord se mai aflau 12 membri ai echipajului. Ca urmare, 379 de persoane au fost evacuate, au precizat reprezentanţii companiei aviatice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici