Tragedie aviatică în Iran | Un avion de pasageri s-a prăbuşit într-o zonă montană

Un avion de pasageri cu 66 de oameni la bord s-a prăbuşit, duminică, în Iran în timp ce efectua un zbor între Teheran şi Yasuj, relatează site-ul Al Jazeera.

3565 afișări
Imaginea articolului Tragedie aviatică în Iran | Un avion de pasageri s-a prăbuşit într-o zonă montană

Incident aviatic în Iran | Un avion de pasageri cu 66 de oameni la bord s-a prăbuşit

Avionul s-a prăbuşit într-o zonă montană în regiunea Semirom, a declarat purtătorul de cuvânt al serviciilor iraniene de urgenţă, Mojtaba Khaledi.

Potrivit presei, la bordul aeronavei se aflau 60 de pasageri şi şase membri ai echipajului de zbor, iar avionul ar fi aparţinut companiei iraniene Aseman Airlines.

Toţi oamenii aflaţi la bordul avionului prăbuşit în Iran au murit

Toţi cei 66 de oameni aflaţi la bordul avionului prăbuşit în Iran au murit, a anunţat, duminică, purtătorul de cuvânt al companiei aeriene Aseman, Taghi Tabatabai, relatează The Associated Press.

Potrivit purtătorului de cuvânt al companiei Aseman, la bordul avionului se aflau 60 de pasageri, inclusiv un copil, şi şase membri ai echipajului de zbor.

Avionul de tipul ATR-72 s-a prăbuşit la câteva zeci de minute după decolare, în regiunea Samirom, situată la aproximativ 600 de kilometri de Teheran.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici