Tragedie în Franţa. Cel puţin 11 persoane au murit într-un incendiu la o casă de vacanţă pentru persoane cu dizabilităţi / Ministrul francez: Este posibil să existe mai multe victime

Un număr de 11 persoane ar fi fost ucise miercuri într-un incendiu izbucnit la o casă de vacanţă pentru persoane cu dizabilităţi din estul Franţei, au anunţat autorităţile locale.

292 afișări
Imaginea articolului Tragedie în Franţa. Cel puţin 11 persoane au murit într-un incendiu la o casă de vacanţă pentru persoane cu dizabilităţi / Ministrul francez: Este posibil să existe mai multe victime

Tragedie în Franţa. Cel puţin 11 persoane au murit într-un incendiu la o casă de vacanţă pentru persoane cu dizabilităţi / Ministrul francez: Este posibil să existe mai multe victime

"Suntem aproape siguri de moartea persoanelor dispărute. Suntem prudenţi până când vom localiza toate corpurile", a declarat Christophe Marot, un înalt oficial local, la locul incendiului, potrivit France 3 TV.

France 3 relatează că printre cei dispăruţi se numără 10 adulţi cu dizabilităţi şi un membru al personalului. Casa de vacanţă situată în oraşul Wintzenheim, la aproximativ 70 km sud de Strasbourg, era închiriată de o organizaţie caritabilă care are grijă de persoane cu dizabilităţi.

Viceprimarul din Wintzenheim, Daniel Leroy, a declarat pentru BFM TV că persoanele dispărute ar avea probabil vârste cuprinse între 25 şi 50 de ani.

Ministrul francez de interne Gerald Darmanin a declarat, de asemenea, fără a da detalii, că este posibil să existe mai multe victime după ce incendiul a devastat aproximativ două treimi din clădire. Operaţiunile de salvare erau încă în desfăşurare, a spus el.

Şaptesprezece persoane au fost evacuate, dintre care una a fost trimisă la spital, a precizat prefectura locală.

Prim-ministrul francez Elisabeth Borne a declarat că se îndreaptă spre locul incendiului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici