Tragedie în Mexic. Mai mulţi membri ai unei familii de mormoni, inclusiv doi nou-născuţi, au fost ucişi în drum spre o nuntă - VIDEO

Cel puţin cinci membri ai unei familii, inclusiv doi nou-născuţi, au fost ucişi în urma unui atac armat care a avut loc în nordul Mexicului, relatează presa locală, care a precizat că se crede că victimele aveau cetăţenie americană, informează publicaţia The New York Times.

10258 afișări
Imaginea articolului Tragedie în Mexic. Mai mulţi membri ai unei familii de mormoni, inclusiv doi nou-născuţi, au fost ucişi în drum spre o nuntă - VIDEO

Nou atac armat în Mexic: Cei puţin cinci americani, inclusiv doi nou-născuţi, au fost ucişi - VIDEO

Autorităţile din statele mexicane Chihuahua şi Sonora, aflate la frontiera cu Statele Unite, au anunţat că a fost iniţiat o anchetă în acest caz, care s-a produs luni, adăugând că în urma acestui incident ar fi fost ucise sau răpite mai multe persoane.

Mass-media locală a relatat că victimele făceau parte din familia LeBaron, asociată cu o comunitate de mormoni care s-a stabilit în nordul Mexicului în urmă cu câteva decenii.

Potrivit rudelor victimelor, citaţi de agenţia The Associated Press, în urma atacului ar fi decedat o femeie şi patru copii, cu vârste cuprinse între 6 luni şi 10 ani.

Publicaţia mexicană El Universal a relatat, citând rude al victimelor, că până la 12 membri ai unei familii de mormoni au fost ucişi într-un atac armat despre care se presupune că a fost comis de grupări de crimă organizată.

Taguri:
mexic,
atac armat,
crime

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici