Tragedie în Venezuela: Cel puţin 11 morţi şi 14 răniţi într-un accident rutier - FOTO

Cel puţin 11 persoane au murit, iar alte 14 au fost rănite după ce un autocar s-a răsturnat, vineri, în regiunea Bolivar din Venezuela, anunţă ministrul de Interne, Néstor Reverol, citat de cotidianul El Espectador.

297 afișări
Imaginea articolului Tragedie în Venezuela: Cel puţin 11 morţi şi 14 răniţi într-un accident rutier - FOTO

Tragedie în Venezuela: Cel puţin 11 morţi şi 14 răniţi într-un accident rutier

Accidentul a avut loc pe şoseaua care face legătura între oraşul Bolívar, situat în regiunea cu acelaşi nume, şi localitatea Santa Elena de Uairén.

"Unsprezece persoane au murit, iar alte 14 au fost rănite", a transmis prin Twitter ministrul venezuelan de Interne, Nestor Reverol.

Autorităţile cercerează circumstanţele producerii accidentului.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici