Tragedie la un show aviatic din SUA: Cel puţin nouă morţi şi 54 de răniţi - VIDEO

Cel puţin nouă persoane au murit în urma accidentului produs vineri la o demonstraţie aeriană în statul Nevada, unde un avion din cel de-Al Doilea Război Mondial s-a prăbuşit în apropierea tribunelor, a anunţat poliţia locală.

666 afișări
Imaginea articolului Tragedie la un show aviatic din SUA: Cel puţin nouă morţi şi 54 de răniţi - VIDEO

Tragedie la un show aviatic din SUA: Cel puţin nouă morţi şi 54 de răniţi

Un prim bilanţ al accidentului indica doi morţi şi peste 50 de răniţi, însă echipele de intervenţie au descoperit mai multe trupuri neînsufleţite prinse sub tribune.

"Am transportat 54 de răniţi către diferite spitale din regiune. Medicii au confirmat moartea a două persoane, însă noi am mai găsit şapte cadavre, inclusiv cel al pilotului", a declarat Dave Evans, comandantul poliţiei locale din Reno.

Surse medicale au afirmat că opt dintre cei 54 de răniţi se află în stare critică.

Aparatul, un avion de vânătoare de tip P-51 Mustang, a intrat în picaj în apropierea tribunelor şi s-a prăbuşit, accidentul fiind filmat de numeroşi spectatori.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici