Trei fraţi bolivieni s-au lăsat muşcaţi de Văduva Neagră în speranţa că se vor transforma în Spider-Man

  • Trei fraţi bolivieni au fost spitalizaţi după ce au fost muşcaţi de văduva neagră
  • Băieţii erau la păscut de capre când le-a venit ideea să se transforme în Spider-Man
  • Starea copiilor s-a înrăutăţit la scurt timp după ce au fost muşcaţi
2636 afișări
Imaginea articolului Trei fraţi bolivieni s-au lăsat muşcaţi de Văduva Neagră în speranţa că se vor transforma în Spider-Man

Sursa foto: profimedia

Trei băieţi cu vârste de 12, 10 şi respectiv 8 ani dintr-un sat bolivian erau la păscut de capre când le-a venit ideea să se transforme în Omul-Paianjen.
Copii au găsit un paianjen Văduva Neagră şi s-au lăsat muşcaţi în mod voluntar pentru a se transforma în super-eroul lor preferat.

Simptomele şi-au făcut simţită prezenţa imediat. Mama copiilor i-a dus la un centru medical local. Când starea lor s-a înrăutăţit, au fost transportaţi de urgenţă la Spitalul de Copii din capitala La Paz.

După administrarea unui ser anti venin, starea copiilor s-a îmbunătăţit şi urmează a fi externaţi, relatează Fox News.

Văduva Neagră nu este de obicei agresivă, dar poate deveni dacă se simte în pericol sau atacată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici