Trei islamişti francezi acuzaţi de legături cu reţeaua teroristă Stat Islamic, arestaţi în Tunisia

Trei tineri francezi suspectaţi de legături cu reţeaua teroristă Stat Islamic au fost arestaţi în Tunisia, fiind suspectaţi că pregăteau un atac terorist pe teritoriul Franţei, informează site-ul cotidianului Le Figaro.

569 afișări
Imaginea articolului Trei islamişti francezi acuzaţi de legături cu reţeaua teroristă Stat Islamic, arestaţi în Tunisia

Trei islamişti francezi acuzaţi de legături cu reţeaua teroristă Stat Islamic, arestaţi în Tunisia

Doi islamişti în vârstă de 19 ani şi 20 de ani au fost arestaţi de autorităţile tunisiene la jumătatea lunii noiembrie, sub acuzaţia că intenţionau să se antreneze în tabere teroriste din Libia. În cadrul aceleiaşi anchete a fost arestată şi o femeie de 20 de ani care plănuia să comită un atentat pe teritoriul Franţei.

După antrenarea în Libia, cei trei islamişti intenţionau să se deplaseze în Siria, pentru a participa la conflictul din această ţară.

Cei trei islamişti au fost predaţi autorităţilor franceze.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici