Trei morţi şi 18 răniţi la Ţhinvali - oficiali oseţi

Tirurile de rachete georgiene asupra oraşului Ţhinvali, capitala regiunii separatiste Osetia de Sud, s-au soldat cu trei morţi şi 18 răniţi în rândul forţelor ruse de menţinere a păcii, în noaptea de duminică spre luni, au anunţat autorităţile osete.

13 afișări
Imaginea articolului Trei morţi şi 18 răniţi la Ţhinvali - oficiali oseţi

Trei morţi şi 18 răniţi la Ţhinvali - oficiali oseţi (Imagine: Mediafax/AFP)

Comandantul forţelor ruse de menţinere a păcii afirmase luni că armata georgiană continuă tirurile asupra oraşului Ţhinvali, în pofida declaraţiilor privind retragerea trupelor sale, potrivit agenţiei Interfax.

"În anumite zone plaaste sub responsabilitatea soldaţilor ruşi de menţinere a păcii (în apropiere de Ţhinvali, n. red.) a avut loc o confruntare activă", în noaptea de duminică spre luni, a declarat generalul Marat Kulahmetov.

Potrivit acestuia, forţele georgiene au continuat tirurile asupra poziţiilor soldaţilor ruşi.

"Unul dintre posturile soldaţilor ruşi de menţinere a păcii a fost bombardat de aviaţia georgiană", a subliniat Kulahmetov. Bobardamentele nu s-au soldat cu victime, precizase el.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici