Trei morţi şi 25 de răniţi într-un accident rutier produs în Austria

Trei persoane au murit şi alte 25 au fost rănite, în urma unui accident rutier produs luni în Austria, în care a fost implicat un autocar înmatriculat în Ungaria.

3 afișări

Patru persoane au fost grav rănite, şi alte 21 au suferit răni uşoare, a confirmat Ministerul ungar de Externe. Accidentul s-a produs în apropiere de oraşul Modriach. Persoanele rănite au fost transportate la spitalele din apropiere, informează MTI.

Autocarul, la bordul căruia se aflau 42 de persoane, majoritatea tineri, se întorcea în Ungaria, de la un eveniment sportiv la Milano.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe, Lajos Szelestey, a declarat că două autocare transportau suporteri care se întorceau de la un meci de fotbal, adăugând că unul dintre ele a fost implicat în acest accident.

Potrivit unei anchete preliminare efectuate de autorităţile austriace, este posibil ca accidentul să fi fost provocat de şoferul autocarului, care ar fi adormit la volan, vehiculul prăbuşindu-se într-un şanţ.

Consulul ungar la Viena, Krisztina Nemeth, a confirmat la faţa locului că 30 de persoane se vor întoarce în Ungaria până seara.

Potrivit lui Nemeth, două victime, ambele femei, au fost identificate.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici