Trei morţi şi un rănit după un incendiu care a cuprins un iaht, în Italia

Trei persoane au murit, iar una a fost rănită după ce un iaht a luat foc într-un port situat în nord-vestul Italiei, afirmă surse citate de cotidianul La Repubblica.

184 afișări
Imaginea articolului Trei morţi şi un rănit după un incendiu care a cuprins un iaht, în Italia

Trei morţi şi un rănit după un incendiu care a cuprins un iaht, în Italia

Iahtul a luat foc joi dimineaţă în Portul Marina di Loano, în provincia Savona (regiunea Liguria). La bordul ambarcaţiunii cu lungimea de 15 metri erau patru cetăţeni germani. Trei au murit, iar unul a reuşit să se salveze sărind peste bord.

Incendiul a fost stins după aproximativ două ore de echipaje de pompieri venite din localităţile Albenga şi Finale, precum şi de la Căpitănia portului.

Persoana care a sărit peste bord, o femeie de 51 de ani, a scăpat cu arsuri uşoare.

Iahtul a fost distrus în totalitate.

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici