Trei persoane, dispărute după coliziunea între două avioane uşoare în largul portului Los Angeles. VIDEO

Trei persoane sunt date dispărute după ce două avioane uşoare au intrat în coliziune în aer şi s-au prăbuşit în apropierea portului din Los Angeles, pe Coasta de Vest a Statelor Unite, informează ABC News.

769 afișări
Imaginea articolului Trei persoane, dispărute după coliziunea între două avioane uşoare în largul portului Los Angeles. VIDEO

Trei persoane, dispărute după coliziunea între două avioane uşoare în largul portului Los Angeles (Imagine: Wikipedia)

Coliziunea a avut loc vineri la ora 15.30 (sâmbătă, 1.30, ora României), la circa trei kilometri în largul portului din Los Angeles.

Două avioane uşoare - unul de tip Beechcraft, celălalt de tip Super Decathlon - s-au lovit la altitudinea de circa 1.000 de metri şi s-au prăbuşit în Oceanul Pacific.

În primul avion erau doi bărbaţi de 61 şi 81 de ani, iar în al doilea o femeie de 72 de ani.

Cele trei persoane sunt date dispărute, fiind căutate de echipaje ale Pazei de Coastă din Statele Unite.

Cele două avioane uşoare decolaseră de pe aerodromul californian Torrance, piloţii fiind experimentaţi.

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici