Trei poliţişti ruşi au fost arestaţi, fiind suspectaţi de proxenetism

Trei poliţişti ruşi suspectaţi că organizaseră o reţea de proxenetism în regiunea Saratov (Volga) au fost arestaţi, informează ziarul Novaia Gazeta.

23 afișări
Imaginea articolului Trei poliţişti ruşi au fost arestaţi, fiind suspectaţi de proxenetism

Trei poliţişti ruşi au fost arestaţi, fiind suspectaţi de proxenetism (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cei trei agenţi de poliţie aveau sarcini precise în reţeaua care exploata aproximativ 20 de prostituate.

Un locotenent de poliţie recruta femei din sate defavorizate şi le promitea locuri de muncă la Saratov, un oraş situat la 720 de kilometri sud-est de Moscova.

Femeile care refuzau să se supună cerinţelor proxeneţilor şi să accepte clienţi erau constrânse de un alt poliţist, care le forţa în mod violent să se conformeze.

Un alt poliţist supraveghea tinerele şi le aducea clienţi.

Poliţiştii îi avertizau pe proxeneţi în legătură cu eventuale operaţiuni de combatere a prostituţiei în regiunea Saratov.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici