Trei românce au descântat-o şi au jefuit-o de bijuterii pe o bătrână din Gibraltar

Trei românce au fost condamnate la câte şase săptămâni de închisoare după ce au patentat un nou mod de furt în Gibraltar, lăsând o femeie în vârstă fără bijuterii după ce au abordat-o şi, cu intenţia de a-i descânta, au înlocuit colierele veritabile ale acesteia cu mai multe falsuri fără valoare.

411 afișări

Cele trei au înconjurat-o pe femeie şi i-au pus după gât mai multe coliere, părând prietenoase, cântându-i şi descântându-i, relatează Gibraltar Chronicle, citând poliţia locală.

"În acest timp, cele trei i-au luat victimei bijuteriile ei, lăsându-i la final câteva dintre colierele lor, lipsite de orice valoare. Totul s-a întâmplat foarte repede şi până cînd victima a realizat ce a păţit femeile dispăruseră", se arată într-o declaraţie a poliţiei, citată de jurnaliştii Gibraltar Chronicle.

Incidentul a fost raportat poliţiştilor, care le-au prins pe cele trei românce într-un sfert de oră şi au recuperat bijuteriile furate.

"Cerem cetăţenilor să fie atenţi atunci când sunt abordaţi de astfel de oameni şi să raporteze imediat incidentele", mai spun oficialii poliţiei locale în declaraţia citată.

Florentina Miclescu, de 24 de ani, Claudia Miclescu, de 46 de ani, şi Violeta Mustaţă, de 33 de ani, au fost acuzate de furt, judecate şi condamnate la câte şase săptămâni de închisoare.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici