Trei turişti britanici, inclusiv un copil, au murit după ce maşina lor a căzut de pe un pod din Islanda

Trei turişti britanici, inclusiv un copil, au decedat, iar alţi patru sunt răniţi, după ce vehiculul de teren în care se aflau a căzut de pe un pod din Islanda, a anunţat Poliţia islandeză, informează site-ul postului BBC News online.

816 afișări
Imaginea articolului Trei turişti britanici, inclusiv un copil, au murit după ce maşina lor a căzut de pe un pod din Islanda

Trei turişti britanici, inclusiv un copil, au murit după ce maşina lor a căzut de pe un pod din Islanda

Accidentul s-a produs joi dimineaţă pe drumul de la localitatea Kirkjubæjarklaustur spre zona Skaftafell din Parcul Naţional Vatnajökull, o destinaţie turistică populară în Islanda.

Cei patru răniţi au fost transportaţi cu elicopterul la spital, aceştia suferind răni serioase. Doi dintre răniţi sunt copii.

Poliţia a transmis că nu este clar din ce cauză şoferul a pierdut controlul vechiului, care s-a prăbuşit opt metri, aterizând pe malul unui râu.

Sveinn Kristjan Runarsson, un oficial din cadrul Poliţiei islandeze, a declarat că autorităţile nu au reuşit momentan să discute cu persoanele rănite despre ceea ce s-a întâmplat.

Ghidul turistic Adolf Erlingsson a fost printre primele persoane care au ajuns la locul accidentului.

"A fost oribil", a declarat ghidul pentru agenţia The Associated Pres. "Ne-am chinuit să scoatem pe toată lumea" din vehicul, a adăugat el.

"Maşina era distrusă total. Când am ajuns acolo patru persoane erau în afara maşini, una dintre ele decedată. Alte trei erau blocate în maşină (...) a fost o situaţie foarte dificilă", a mai spus Erlingsson, care a precizat că unele victime erau "semi-conştiente".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici