Trei ucraineni au fost ucişi în atacul Hamas asupra Israelului

Trei ucraineni au fost ucişi în timpul conflictului armat provocat de atacul Hamas asupra Israelului, a anunţat un reprezentant al Ministerului de Externe, potrivit Sky News.

103 afișări
Imaginea articolului Trei ucraineni au fost ucişi în atacul Hamas asupra Israelului

Numărul ucrainenilor ucişi în atacul Hamas asupra Israelului a crescut la trei, potrivit lui Oleh Nikolenko, purtătorul de cuvânt al Ministerului ucrainean de Externe.

El a comunicat pe Facebook spunând că nouă ucraineni au fost răniţi şi acum sunt internaţi.

De asemenea, Nikolenko a declarat că un băiat ucrainean care a fost evacuat din oraşul israelian Sderot se află „sub protecţia ambasadei" după ce a trecut printr-o intervenţie chirurgicală.

„I se oferă tot sprijinul medical şi psihologic necesar", a adăugat purtătorul de cuvânt.

Guvernul israelian continuă să riposteze după atacul comis de Hamas sâmbătă dimineaţa, cu lovituri aeriene care vizează obiective din Fâşia Gaza.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ucraineni,
hamas,
israel

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici